fbpx

Microcement til gulvet

Microcement, også kaldet mikro-beton er en cementbaseret polymermodificeret belægning, der blandt andet bliver lagt på gulve, vægge og trapper i private og kommercielle ejendomme. Det giver designerne lov til at skabe en betonagtig æstetik til en lavere pris sammenlignet med konventionel beton. Her følger en række ting, du skal vide om Microcement og hvordan det kan forbedre din arbejdsplads eller hjems udtryk.

Gør det nemt – bestil Basebeton 

Renovering af interiør med microcement-gulve

Microcement, også kaldet mikro-beton er en cementbaseret polymermodificeret belægning, der blandt andet bliver lagt på gulve, vægge og trapper i private og kommercielle ejendomme. Det giver designerne lov til at skabe en betonagtig æstetik til en lavere pris sammenlignet med konventionel beton. Her følger en række ting, du skal vide om Microcement og hvordan det kan forbedre din arbejdsplads eller hjems udtryk.

✔️ Gamle keramiske fliser
✔️ Træ
✔️ Marmor
✔️ Beton
✔️ Glas
✔️ Stenbelægninger
✔️ Linoleum eller Vinyl

Microcement er den mest påskønnende, da den tillader de største designmæssige frihed. Basebeton er en microcement belægning, der er i stand til at renovere med kun 2-3 milimeters tykkelse af de gamle overflader med et flot, kompromisløst resultat, der er nemt bruge og let at anvende.
De kromatiske og æstiske variationer er uendelige: det er muligt at vælge intensitet, skygge, venerede og hvorvidt man ønsker at indsætte dekorative elementer. Det pæne, rene og essentielle udtryk, gør Basebeton til den ideelle belægning til design og minimalistisk interiør.

Dette moderne gulv har en meget innovativ og moderigtig æstetik, der matcher træ – et varm og traditionelt materiale – ligesom beton også hjælper til understøttelse og holdbarhed. Brug det som baggrundselement eller som rummets iøjenfaldende faktor. Det er den mest versatile belægning, som gør det muligt at forstørre eller fremhæve rummet og give det lys og tilbøjeligt.

Det er en ideel løsning for eksempelvis disse rum

➡️  Huse og lofter
➡️  Kontorer
➡️  Udstillingsfaciliteter
➡️  Showrooms
➡️  Kommercielle områder
➡️  Museer

Gør det nemt – bestil Basebeton 

Fordele ved et microcement gulv 

At vælge mellem de dekorative microcement gulve giver dig en række vigtige fordele. Hvis du skal renovere et nedslidt eller gammelt gulv, så garanterer en smal tykkelse:

 • Muligheden for at arbejde på de allerede eksisterende overflader
 • Reduktion af ulejligheder
 • Reduktion af arbejdstid og udgifter
 • Et mere miljøvenligt valg
 • En hurtigere installation
 • Ingen komprimering er nødvendigt. Derfor skal der ikke bruges tunge maskiner.
 • Lav permeabilitet – derfor ideelt til brug i badværelser og køkkener.
 • Stærkt materiale umiddelbart efter brug.
 • Passer godt sammen med næsten alle overflader.
 • Materialet skrumper ikke, hvilket betyder ingen revner eller skrammer.
 • Kloridfrit, hvilket gør det til en sikker og brugervenligt gulvbelægningsmulighed

Alt dette uden at skulle afkorte dørene. Hvis du skal skabe et nyt gulv er det en fordel at skabe fundamentet af beton først og forsætte med at arbejde med det tynde gulv (2-3 mm.) i slutningen af processen. 

Den anden grund til at du skulle vælge at bruge microcementgulve er, at du vil have muligheden for at vælge hvilken farvetone og færdigt design dit gulv skal have lige før installationen. På denne måde opstår der ingen uforudsete skuffelser med designet, som normalt sker med slebet beton. De anerkendte producenter af microcement som Basebeton forsøger at udvikle de fineste kvalitetsprodukter gennem design og gennemgående test fra den virkelige verden. Derfor er produkterne både æstetiske indbydende og brugervenlige.

Renovering af opvarmede gulve på en simpel måde

Ingen problemer, hvis det er opvarmede gulve. Indendørs lav-tykkelsesgulve can sagtens blive lagt ovenpå gulvarmesystemerne uden at ødelægge dem eller forvolde systemet skade. Basebeton microcement-gulve har også en fremragende termisk åndbarhed, hvilket gør det til en perfekt passage for gulvvarmen til at sprede sig fra gulvet til rummet.

Belægning af de gamle gulve uden at ødelægge dem

At ændre gulvet uden at fjerne det gamle er nu muligt takket være disse smal-tykkelses betongulve. Tynde gulve er ideelle til at renovere rummets interiør: de tillader, at man kan overdække keramiske fliser uden at fjerne dem, eller at belægge dem på andre typer gulve (lavet af træ, beton eller marmor), uden at skulle ødelægge dem. Det giver dig muligheden for at gøre ethvert miljø til et moderne, unikt og trendy opholdsrum, ved at vælge imellem de mange forskellige kombinationer af muligheder for farver og effekter.

Hurtig installationstid

Et microcement gulv med Basebeton har en hurtig installationstid og er klart på kun 3-4 dage. Siden det er så tyndt, kræver det meget lidt materiale, og derudover kræver det ikke, at du fjerner den eksisterende overflade, som ellers ville efterlade sig affald. Med Basebetons løsninger er det bestemt muligt at anskaffe sig et nyt indendørs design betongulv på en hurtig, ren og stille måde til en lavere pris og uden at skulle ødelægge noget.

 Næsten alle overflader kan dækkes

Microcement-gulve kan bruges på næsten alle eksisterende overfladematerialer:

✔️ Gamle keramiske fliser
✔️ På trægulve
✔️ På stengulve
✔️ På marmoroverflader
✔️ På glasoverflader

Disse indendørs gulve kan bruges på alle former for overflader. Den vigtigste ting er et opmærksom gennemsyn af substratet og en tilstrækkelig forberedelse som understøttelse.

Tilpasning af betongulvet med farver og effekter

Når du vælger et microcement-gulv til dine indendørs rum betyder det, at du har muligheden for at udtrykke din egen smag, stil og personlighed fuldkomment. Disse dekorative belægninger er tilgængelige i uendelige mange farvevarianter:

 • fra de klassiske og neutralefarver som hvid, beige og grå
 • til mere komplekse og bestemt farver som Sten, Lava eller Canvas

For ikke at nævne de mange effekter:

👉  Skinnende
👉  
Mat
👉  Metallisk
👉  Fint eller grovt udseende
👉 Iltet

Renovering og restaurering af inderum er nemt med Basebetons løsninger, fordi med en tynd betonbelægning er det muligt at revolutionere dine indre rum hurtigt uden ulejlighederne ved ombygning. 

Konklusion

Microcement er et fremragende materiale til vægge og gulve. Det er langtidsholdbart, fri for revner og vandfast, når det bruges korrekt. Microcement tilbyder også værdi for pengene. Det er meget sandsynligt, at materialet fortsætter sin stigende popularitet hos professionelle designere. Derfor skal du overveje at vælge microcement til dit næste designprojekt.

Kontakt Basebeton: vores eksperter anbefale jer den bedst løsning til jeres behov og ønsker.

Gør det nemt – bestil Basebeton