Vælg en side

ANVENDELSE AF BASEBETON

For at få det ønskede resultat, følg vores trin-for-trin-vejledning, og se videoen om, hvordan du påfører Basebeton korrekt. 

Læs mere om Basebeton microcement her.

 

TRIN 1

BASEBETON PRIMER

Basebeton kan bruges på mange forskellige overflader, på vægge, gulve og møbler. Basebeton består af to lag: Basa og Sense. Før behandlingen påbegyndes, skal overfladen være glat, ren og fri for støv. Efter dette forbehandles overfladen med primer.

TRIN 2

ARBEJDSGANGE

Når primeren er tør, appliceres Basa i et jævnt lag med en spartel. For at opnå et godt slutresultat, er det vigtigt, at Basa fordeles ligeligt og ensartet.

TRIN 3

BASA ELLER SENSE*

*PRODUKTNAVNE

Når det første lag føles tørt, når du rører ved det, kan Sense blandes og påføres. For optimal effekt, brug den samme spartel til Sense, som du brugte til Basa. Påfør kun et tyndt lag Sense direkte ovenpå Basa.

TRIN 4

SLIBNING

Når det hele har tørret i 24 timer, skal fladen slibes med en excenterslibemaskine. Brug
et sandpapir med kornstørrelse 120. Slibegraden har en direkte indflydelse på slutresultatet . Så snart slibningen er afsluttet, skal støvet på overfladen fjernes, hvilket fx kan gøres med en industristøvsuger.

TRIN 5

TIL SIDST

For at sikre en ekstra vand- og smudsafvisende overflade, afslut med at påføre et lag Basebeton 2K PU Basic coating. Den består af to komponenter, der blandes, før den påføres med en nylonrulle.

INTERESSERET I AT HØRE MERE OM BASEBETON?