fbpx

ANVENDELSE AF BASEBETON

For at få det ønskede resultat, følg vores trin-for-trin-vejledning, og se videoen om, hvordan du påfører Basebeton korrekt. 

Læs mere om Basebeton microcement her.

 

❗️Husk, at Basebeton skal påføres i et tyndt lag! Følg mængdeanvisningen på spanden nøje og brug endeli brug ikke Basebeton til at reparere en overflade. Revner og huller skal laves før du påbegynder arbejdet med Basebeton. Sørg for at overfladen er helt lige og jævn før du påfører Basebeton.

❗️Basebeton det er en overflade på lige fod med fx fliser, terrazzo, epoxy eller polyurethan gulv. Hvis du vil bruge Basebeton i et nyt badeværelse – eller i et gammelt badeværelse, hvor du har brudt den eksisterende vådrumsbehandling (membran)– bør altid du vådrumssikre den eksisterende overflade før du går i gang. Det er vigtigt, for at leve op til gældende regler for vådrum.
Hvis du påfører Basebeton i et eksisterende vådrum, fx ovenpå eksisterende fliser, er vådrumssikring ikke påkrævet.

TRIN 1

BASEBETON PRIMER

Basebeton kan bruges på mange forskellige overflader, på vægge, gulve og møbler. Basebeton består af to lag: Basa og Sense. Før behandlingen påbegyndes, skal overfladen være helt jævn og glat – fliser eller andre ujævne flader skal være spartlet op og pudset – og fladen skal være ren og fri for støv. Efter dette forbehandles overfladen med primer.

Lær mere om overfladeforberedelse her.

TRIN 2

ARBEJDSGANGE

Når primeren er tør, appliceres Basa i et jævnt lag med en spartel. For at opnå et godt slutresultat, er det vigtigt, at Basa fordeles ligeligt og ensartet.

Rækkeevne: Basebeton Basa +/-700 gram per m2.

TRIN 3

tainless steel, mirror-polished Venetian trowel

BASA ELLER SENSE*

*PRODUKTNAVNE

Når det første lag føles tørt, når du rører ved det, slibes overfladen med en rystepudser eller en extentersliber. Brug et sandpapir med kornstørrelse 40. Derefter kan Sense blandes og påføres. For optimal effekt, brug den samme spartel til Sense, som du brugte til Basa. Påfør kun et tyndt lag Sense direkte ovenpå Basa. Rækkeevne: Basebeton Sense +/-300 gram per m2.

TRIN 4

sanding machine

SLIBNING

Når det hele har tørret i 24 timer, skal fladen slibes med en excenterslibemaskine. Brug
et sandpapir med kornstørrelse 150. Slibegraden har en direkte indflydelse på slutresultatet . Så snart slibningen er afsluttet, skal støvet på overfladen fjernes, hvilket fx kan gøres med en industristøvsuger.

TRIN 5

microfiber

TIL SIDST

For at sikre en ekstra vand- og smudsafvisende overflade, afslut med at påføre et lag Basebeton 2K PU Basic coating. Den består af to komponenter, der blandes, før den påføres med en nylonrulle. Lad topcoaten tørre i 24 timer før du kan tage overfladen i brug. 

*Bemærk: Vi tager ikke ansvar for eventuelt forkert brug eller forkert påføring af produkterne.

INTERESSERET I AT HØRE MERE OM BASEBETON?