fbpx

stuccopuro

OXIDESTUC

METALLIC LOOK

Vil du have en beton-finish med et luksuriøst look, så er Oxidestuc det perfekte valg. Oxidestuc er et metalbaseret finishlag, der findes i en række lækre metalfarver. Alle med en helt speciel glød og glans.

Guld, bronze eller måske stål …

Det er nemt og ligetil at bruge Oxidestuc, både på gulve og vægge, men vi anbefaler ikke at bruge den på gulvet . Produktet er klar til brug, og på blot få dage kan du transformere vægge, gulve eller andre flader og skabe et helt nyt eksklusivt udtryk.

Oxidestuc er en del af basebeton.

SKAB RUM MED ATMOSFÆRE

På trods af sit elegante look, er Oxidestuc lige så holdbar, slidstærkt og multifunktionel som de mere robuste udgaver af mikrocement, men husk, at det skal bruges sammen med BaseBeton, og følge samme anvisninger, hvor Oxidestuc blot erstatter Sense.

SAVNER DU LIDT GLAMOUR I DIT LIV?

Så prøv Oxidestuc, og skab et luksuriøst look på dine vægge. Du bestemmer selv, hvor meget du vil skrue op for glamouren: Fra et diskret skær til et gennemført glam look.

Oxidestuc er et klar-til-brug-produkt, der er nemt at påføre. Her kan du få glamour med et trylleslag. Fra det underspillede, hvor du blot har en fontvæg, til den totale forvandling, hvor alle vægge får hele turen.

Oxidestuc fås i seks metalliske toner. Guld, kobber, aluminium, bronze, rustfarvet eller stål. Du vælger.